dimecres, 22 de febrer del 2012

Les pomes del senyor Peabody

Un dia Tommy veu com el professor Peabody agafa una poma d'una parada de fruites. Tommy ho explica i tot el poble acaba creient que el senyor Peabody és un lladre. El que no saben és que ja havia pagat les pomes! El conte explica el poder que tenen les paraules i de com poden fer mal si no s’utilitzen com cal.





Madonna Louise Veronica Ciccone, coneguda com Madonna (Bay City, Míchigan, 16 de agosto de 1958), és una cantant, actriu i escriptora nord-americana. Va passar els seus primers anys a Bay City fins que es mudà a Nova York per formar-se una carrera en dansa contemporània. Després de participar en dos grups musicals, Breakfast Club i Emmy, va llançar el seu àlbum debut l’any 1983, Madonna. Després d’aquest la seva carrera continuà sent un èxit amb cançons que han arribat a ser números 1 a les llistes musicals de diversos països arreu del món com: «Like a virgin», «Papa Don’t Preach» o «Like a Prayer». Madonna ha venut entre 300 i 500 milions de discos, obtenint així un rècord mundial inclòs al Llibre Guiness dels rècords.



A la ciutat de Happville (que no era una ciutat gaire gran), el senyor Peabody va felicitar el seu equip de la lliga juvenil de beisbol per haver jugat un bon partit. L’equip no havia guanyat, però a ningú no li preocupava gaire, perquè s’ho havien passat d’allò més bé jugant. El senyor Peabody era el professor d’història a l’escola primària de la ciutat, i a l’estiu dedicava tots els dissabtes a organitzar partits de beisbol contra altres escoles. El petit Billy Little (que no era un noi gaire gran) era un dels seus alumnes. Jugar a beisbol era el que més li agradava del món i, per a ell, el senyor Peabody era el millor. Després del partit, sempre es quedava una estona més per ajudar-lo a recollir els bats i les pilotes.[...]