dissabte, 23 de març del 2013

Los niños de otro lado

A l'enterrament del vell Gab, tres amics inseparables (Teo, Noe i Màxim) coincideixen amb una nena a la qual no coneixien, Rebeca. Ella els explica que és filla adoptiva i per tant la néta adoptiva del difunt. Quan decideixen anar a la casa de l'avi descobreixen que allà dins hi ha un misteri enorme, tan enorme com una entrada a un altre món.
I gairebé sense adonar-se'n passaran a l'altre costat i coneixeran altres nens que sobreviuen en un món hostil on alguns éssers estranys els espanten. I on la mort també existeix.


Nykko és escriptor nascut el 1968. Actualment viu a Perros-Guirec, prop de Lannion, Bretanya, França.

Nicolas Seigneret, nascut el 1973 a França, utilitza el pseudònim Bannister. Sha centrat en desenvolupar una carrera artística des de l'edat de 17 anys. Va fer el seu debut al camp de la historieta el 2002, a partir de la sèrie Félicité Bonaventure 'amb Nykko a les produccions Soleil. També va participar en 'Vol' l'antologia dels EUA, i "Kazu & Co 'Andrew en Éditions Imatge i' Zombie Love Story" a la Boite d'Éditions d'alumini. El 2007 es va tornar a l'editorial Dupuis, on va llançar la sèrie 'Les Enfants d'Ailleurs', també amb Nykko. Això va ser seguit en 2008 per la sèrie infantil 'Titoss et Ilda'.