dimarts, 21 de febrer del 2017

George


Quan la gent mira en George pensen que veuen un nen. Però ella sap que no és un nen. Ella sap que és una nena. George pensa que haurà de mantenir això en secret per sempre. Un dia la seva mestra anuncia que la seva obra de teatre serà Charlotte’s Web. George realment, realment, realment vol ser Charlotte a l’obra. Però la mestra diu que ella ni tan sols li pot fer una prova pel paper... perquè ella és un nen.




Alex Gino adora la purpurina, els gelats, els jocs de paraules, les històries que refecteixen la diversitat i la complexitat d'estar viu. Activista queer i trans durant més de vint anys, té l'honor de formar part de l'organització We Need Diverse Books ("necessitem llibres sobre la diversitat").

George és el primer llibre de l'autor. Quan el 2003 va començar a escriure'l, no tenia ni idea de quant duraria aquest viatge, però tenia molt clar que hi havia un buit a la literatura, i sabia com omplir-lo. Després d'innombrables revisions, frustracions i dies i dies revisant esborranys per fer que l'obra fos immillorable, l'Alex està encantat i orgullós de compartir la seva novel·la amb el món....